Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak letöltés , Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak film letöltése , Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak film letöltése ingyen – filmek letöltése ingyen wordpress

Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak letöltés , Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak film letöltése , Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak film letöltése ingyen

Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak letöltés itt

Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

amerikai – kanadai
fantasy – vígjáték

Hossza: 121 perc
Gyártás éve: 2010

Rendező: Chris Columbus

Főszereplők:

Logan Lerman (Percy Jackson)

Ismerd meg önmagad – ezt tanácsolták a régi görögök, és Percy Jackson ismeri is magát. Legalább is azt hiszi. A 12 éves srác nem tökéletes gyerek, jó néhány iskolából kirúgták már, de ő jól elvan így is. Hamarosan azonban rájön, hogy semmi sem az, aminek látszik.
Egy furcsa idegen rábeszéli anyját, hogy küldje el egy különös nyári táborba, ami nem más, mint a félistenek titkos kiképzőközpontja. Percy itt tudja meg, hogy ő igazából Poszeidón eltitkolt fia. A fiú a görög mitológia szereplői között találja magát, és kénytelen részt venni hadakozásaikban: őt küldik el, hogy visszaszerezze Zeusz ellopott villámját, amit Hadész, az alvilág ura rejteget.
Percy földön, égen és föld alatt üldözi a lopott villámot, közben nagyon jól szórakozik a halhatatlanok között, és isteni szerencséje van: teljesíti a feladatát, eljut New Yorkba, ahol az Empire State Building tetején várja őt az istenek és emberek ura: Zeusz.

Reklámok